Nettikulta / Uutiset / Kiertävä kullan & hopean ostopiste lähelläsi

Uutta! Kiertävä kullan & hopean ostopiste lähelläsiKullan ostopiste

Nettikulta tarjoaa entistä henkilökohtaisempaa palvelua lähelläsi


Nettikulta on laittanut vuoden vaihtuessa uuden vaihteen päälle, ja asiakkaidemme toiveesta olemme alkaneet kiertämään ostamassa kultaa ja hopeaa ympäri Suomea. Uusien kiertävien ostopisteidemme ansiosta voit tulla tapaamaan meitä omassa kaupungissasi. Kiertävät palvelupisteemme palvelevat kattavasti ympäri koko Suomen ja voit myös kutsua meidät omalle paikkakunnallesi käymään. Voit tulla ostopisteellemme näyttämään esineitäsi ja saada ostotarjouksen jo heti paikan päällä, ilman postituksen vaivaa.

Miten kiertävät ostopisteemme parantavat palveluamme?


Liikkuvien ostopisteiden käyttöönotto mahdollistaa meille uudenlaisen tavan olla asiakkaillemme helpommin tavoitettavissa, lähellä juuri sinun sijaintiasi. Sinun näkökulmastasi uudet liikkuvat ostopisteemme nopeuttavat kullan ja hopean myyntiä, sillä sinun ei tarvitse enää odotella turvapaketin kulkua postissa ennen tarjouksen saamista, vaan saat ostotarjouksen suoraan paikan päällä. Tämän lisäksi pääset näkemään miten suoritamme jalometallien arvioinnin, jolloin toimintamme on asiakkaillemme entistäkin läpinäkyvämpää ja selkeämpää. Haluamme tarjota mahdollisimman laadukasta ja henkilökohtaista palvelua ja uskomme, että tehokkain tapa tämän tavoitteen saavuttamiseen on liikkua juuri siellä missä asiakkaammekin ovat.

Esineiden arviointi


Voit tuoda esineesi kiertävään ostopisteeseemme arvioitavaksi ilman sitoumuksia. Asiantuntevat jalometalliasiantuntijamme arvioivat esineesi saman tien, ja pääset näkemään miten koko arviointitapahtuma toteutetaan alusta loppuun. Kullan ja hopean arvon arvioinnin lisäksi asiantuntijamme osaavat neuvoa onko esineelläsi design-arvoa, jolloin se on mahdollisesti kannattavinta ehkä myydä erilaisten verkkohuutokauppojen kautta, materiaalikierrätyksen sijaan, jolloin saat esineestäsi parhaan mahdollisen hinnan.

Kiertävä ostopisteemme toimii samoin kuin postitse toimitettavat turvapakettimmekin: Arvioimme jalometalliesineesi täysin veloituksetta, emmekä peri minkään näköisiä palvelumaksuja. Esineesi hinnan arvioimme sen kulta- tai hopeapitoisuuden perusteella, ja päivittäin vaihtuvan maailman markkinahinnan mukaisesti. Voit lukea blogistamme lisää siitä miten kullan hinta muodostuu ja miksi kullan hintavertailu kannattaa tehdä.

Kullan osto

Uusi palvelumuoto on toivottu lisä repertuaariimme


Olemme iloisia voidessamme toteuttaa asiakkaidemme pyynnön ja esitellessämme kiertävät ostopisteemme. Uusi lisä tapoihimme tarjota entistä henkilökohtaisempaa palvelua lähelläsi ei vaikuta muihin tarjoamiimme palveluihin. Olemme edelleen tavoitettavissa Helsingin keskustan toimipisteellämme Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 19A. Teemme arviointeja Helsingin ostopisteellämme maanantaista torstaihin klo 10-18, perjantaisin klo 10-16, lauantaisin klo 11-15.

Voit toimittaa esineesi meille arvioitavaksi totuttuun tapaan postivakuutettuna turvapakettina


Toimitamme asiakkaillemme totuttuun tapaan myös maksuttomia turvapaketteja. Niillä voit lähettää jalometalliesineesi meille arvioitavaksi, jolloin tarjoamme niistä parhaan mahdollisen hinnan, ja palautamme esineen mikäli et ole tyytyväinen ostotarjoukseemme, aivan kuten ennenkin. Postivakuutetut turvapakettimme on vakuutettu 5000 euron arvoon asti, jolloin voit huoletta lähettää esineesi meille arvioitavaksi.

Suurempien kultamäärien tapauksessa teemme myös henkilökohtaisia asiakaskäyntejä


Mikäli sinulta löytyy suurempi määrä jalometalliesineitä jotka haluaisit arvioitavaksi etkä esimerkiksi aikataulusyistä ehdi ostopisteellemme tai halua lähettää esineitä postivakuutettuna turvapakettina, teemme myös asiakaskäyntejä. Asiakaskäynnillä kulta-asiantuntijamme tulee paikan päälle arvioimaan esineesi koko Suomen alueella.

Tätä teemme kiertävissä ostopisteissämme:


- Arvioimme jalometalliesineitä paikan päällä
- Teemme ostotarjouksen kullasta tai hopeasta välittömästi
- Pääset seuraamaan kun jalometalliasiantuntijamme arvioivat esineitä ja saat tietää miten arviointi suoritetaan
- Saat asiantuntijalta neuvoja arvoesineidesi design-arvosta
- Maksamme sinulle kullasta ja hopeasta markkinoiden parhaan hinnan

Kutsu NettiKulta paikkakunnallesi!


Mikäli haluaisit, että kiertävä ostopisteemme vierailisi myös sinun paikkakunnallasi, voit olla meihin yhteydessä. Pyydä meitä piipahtamaan paikan päälle joko lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspavelu@nettikulta.fi tai soittamalla meille numeroon 044 9877 049 (ma-to klo 10-18, pe klo 10-16 ja la klo 11-15). Kierrämme koko maassa aina Hangosta Utsjoelle, joten voit rohkeasti ottaa yhteyttä ja kutsua meidät käymään!
________________________
Luitko jo?
Miten kullan hinta määrittyy markkinoilla?
Kullan kierrätys - Mitä koruille tapahtuu?

Julkaistu: 2021-02-22 05:53:42  | Tägit:  kullanmyynti hopeanmyynti kiertävä ostopiste hintavertailu

Hopean historiaa

Hopean historiaa

Julkaistu: 2021-02-14 19:51:28  | Tägit:  hopea historia kemiallinen merkki käyttökohteet hinta

Tiesitkö tämän hopeasta? Hopean kemiallinen merkki on Ag, ja se on peräisin hopean latinankielisestä nimestä argentum. Johtuen hopean pehmeydestä, sen pääasiallinen käyttötarkoitus ei ole historian saatossa ulottunut sellaisiin kulutusesineisiin joilla olisi tarve kestää rasitusta, vaan Lue lisää

NettiKulta - Keitä me olemme?

NettiKulta - Keitä me olemme?

Julkaistu: 2021-02-10 12:52:53  | Tägit:  nettikulta yrityksen tarina arvot tiimi

NettiKulta on perustettu Helsingissä 2012. Olemme pieni yritys jolla on suuri sydän! Kaikki lähti käyntiin Markon intohimosta jalometallien kierrätystä kohtaan, ja Björnin palosta rakentaa laadukas jalometallien kierrätyspalvelu, joka tekee samalla hyvää ympäristölle.  Lue lisää

Miten kierrätän hopeaesineet oikein?

Miten kierrätän hopeaesineet oikein?

Julkaistu: 2021-01-28 10:59:19  | Tägit:  hopean kierrätys hopea tunnista hopea

Hopea on jalometalli, joka on tunnettu jo hyvin aikaisessa historian vaiheessa. Hopeaa hyödynnetään niin koruissa, ruokailuvälineissä, elektroniikassa, koriste-esineissä, kuin sijoituskohteenakin. Lue lisää