MYY PLATINAA PARHAASEEN HINTAAN

Platinan hinta on korkea ja se on arvostetuin korumetalli. Ostamme leimattuja platinalaattoja, platinakolikoita ja platinakoruja. Suomessa sallitut leimattavat platinapitoisuudet ovat 850, 900, 950 ja 999 promillea. Yleisin käytetty pitoisuus on 950. Platinan pitoisuusleima on pohja­muodoltaan kärjellään seisova vinoneliö.

Maksamme platinasta myyntipäivän parhaan platinan hinnan riippuen myytävien platinaesineiden pitoisuudesta ja päivän markkinahinnasta. Platinaesineiden arviointi on meillä aina maksutonta.

MYY PLATINAA POSTIN KAUTTA

Ostamme pienet määrät platinaa vain kullan myynnin yhteydessä. Voit laittaa myytävät platinaesineet samaan turvapakettiin kultaesineiden kanssa. Jos haluat lähettää postivakuutetussa turvapaketissa pelkkää platinaa tulee myytävää platinaa olla vähintään 10 grammaa.

Tilaa maksuton turvapaketti tästä

Myy platinaa Helsingin ostopisteessä

Tervetuloa jalometallien ostopisteeseemme Helsingin Kamppiin osoitteeseen Lapinlahdenkatu 19 A. Suosittelemme varaamaan etukäteen henkilökohtaisen arviointiajan, koska jalometalliasiantuntijamme ovat hyvin kiireisiä.

Myy platinaa Helsingin ostopisteessä

1. TILAA TURVAPAKETTI

tilaa kultapaketti

Tilaa täysin maksuton turvapaketti. Huomioithan että ostamme pienet määrät platinaa vain kullan myynnin yhteydessä. Laita myytävät platinaesineet samaan turvapakettiin kultaesineiden kanssa. Jos haluat lähettää postivakuutetussa turvapaketissa pelkkää platinaa tulee myytävää platinaa olla vähintään 10 grammaa.

2. LÄHETÄ PLATINA

Myy kultaa

Laita platinaesineesi Turvapakettiin ja lähetä se meille. Postimaksu on maksettu puolestasi kun lähetys sisältää platinaa vähintään 10 grammaa tai kultaa. Lähetys on vakuutettu 5000 euroon saakka. Säilytä postista saamasi kuitti, sen avulla voit halutessasi seurata lähetyksen kulkua.

3. MAKSU 8H SISÄLLÄ

kulta euro

Hintatakuumme varmistaa sinulle parhaan hinnan. Päivitämme ja vertaamme platina ostohinnat joka päivä vastaamaan platina vaihtuvaa maailmanmarkkinahintaa. Kaupan voi myös perua mikäli hintaan ei ole tyytyväinen.