MYY PALLADIUMIA PARHAASEEN HINTAAN

Myy palladiumia helposti ja turvallisesti. Ostamme palladiumia päivän parhaaseen hintaan riippuen myytävien esineiden palladiumpitoisuudesta ja päivän markkinahinnasta.

Palladiumin hinta on muiden jalometallien tapaan korkea joten tarpeeton palladium kannattaa kierrättää ja myydä rahaksi.

MYY PALLADIUMIA POSTIN KAUTTA

Ostamme pienet määrät palladiumin vain kullan myynnin yhteydessä. Voit laittaa myytävät palladiumesineet samaan turvapakettiin kultaesineiden kanssa. Jos haluat lähettää postivakuutetussa turvapaketissa pelkkää palladiumia tulee myytävää palladiumia olla vähintään 5 grammaa..

Tilaa maksuton turvapaketti tästä

MYY PALLADIUMIA HELSINGIN OSTOPISTEESSÄ

Tervetuloa jalometallien ostopisteeseemme Helsingin Kamppiin osoitteeseen Lapinlahdenkatu 19 A. Suosittelemme varaamaan etukäteen henkilökohtaisen arviointiajan, koska jalometalliasiantuntijamme ovat hyvin kiireisiä.

Myy palladiumia Helsingin ostopisteessä

1. TILAA TURVAPAKETTI

tilaa kultapaketti

Tilaa täysin maksuton turvapaketti. Huomioithan että ostamme pienet määrät palladiumia vain kullan myynnin yhteydessä. Laita myytävät palladiumesineet samaan turvapakettiin kultaesineiden kanssa. Jos haluat lähettää postivakuutetussa turvapaketissa pelkkää palladiumia tulee myytävää palladiumia olla vähintään 5 grammaa.

2. LÄHETÄ PALLADIUM

Myy kultaa

Laita palladiumesineesi Turvapakettiin ja lähetä se meille. Postimaksu on maksettu puolestasi kun lähetys sisältää palladiumia vähintään 5 grammaa tai kultaa. Lähetys on vakuutettu 5000 euroon saakka. Säilytä postista saamasi kuitti, sen avulla voit halutessasi seurata lähetyksen kulkua.

3. MAKSU 8H SISÄLLÄ

kulta euro

Hintatakuumme varmistaa sinulle parhaan hinnan. Päivitämme ja vertaamme palladiumin ostohinnat joka päivä vastaamaan palladiumin vaihtuvaa maailmanmarkkinahintaa. Kaupan voi myös perua mikäli hintaan ei ole tyytyväinen.

HYVÄÄ TIETÄÄ PALLADIUMISTA

  •  Suomessa käytössä olevat palladiumin pitoisuusleimat ovat 500, 850, 950, 999. Palladiumin leimat ovat symmetrisen nelikulmion muotoisia, joissa kolme sivua on samanpituisia ja puolet pohjan pituudesta. Suomessa palladiumtuotteita on voinut leimata kansallisella jalometallileimalla vuoden 2009 tammikuusta lähtien.
  •  Palladium on pehmeää, hopeanväristä ja myrkytöntä metallia, joka muistuttaa platinaa. Palladiumin tärkeimmät käyttökohteet ovat autojen katalysaattoreissa, elektroniikkateollisuudessa sekä hammaslääketieteessä.
  •  Palladiumia käytetään koruteollisuudessa kullan seosmetallina valkokultaa käytettäessä. Se on jalometalli jossa vaalea sävy yhdistyy kestävyyteen, joten se on loistava materiaali esim. sormuksissa.
  •  Hintatakuumme varmistaa sinulle markkinoiden parhaan palladiumin hinnan.
  •  Autamme mielellämme kaikissa palladiumin ja muiden jalometallien myyntiin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja pyydä etukäteen tarjous jos harkitset isomman palladiumerän myyntiä.


PALLADIUMIN HINNAT

Meiltä saat parhaimman hinnan palladiumesineistäsi. Lisätietoa palladiumin päivän hinnoista voit tiedustella asiakaspalvelusta.

999.5 - palladiumharkko 22.13 EUR / g
999 21.85 EUR / g
950 20.78 EUR / g

Lue lisää hinnoista ja ehdoista