Nettikulta / Uutiset / NettiKulta AAA-luottoluokitus 2022

NettiKulta sai jälleen korkeimman AAA-luottoluokituksen vuonna 2022. Olemme ylpeitä tunnustuksesta ja asiakkaamme voi huoletta luottaa palveluumme.

NettiKulta on kuulunut pohjoismaisen luottoluokittaja Bisnode Oy:n korkeimman AAA-luottoluokituksen saaneiden yritysten joukkoon jo vuosia. Tähän luottoluokkaan kuuluu vain 2,3 % suomalaisista yrityksistä.

Korkeimman AAA-luottoluokituksen saaminen on haastavaa, mutta ei mahdotonta. Tarkka taloudenpito, hyvät ja luotettavat asiakassuhteet sekä vankka osaaminen mahdollistavat arvostetun AAA-luottoluokituksen. Etenkin nyt korona-aikana yritysten luotettavuus ja toimintavarmuus ovat korostuneet. Nämä tekijät yhdessä muodostavat toimintavarmuuden mitä olemme NettiKullassa rakentaneet jo 10 vuotta ja olemme siitä nöyrästi ylpeitä.

Vuosittain myönnettävä AAA-luottoluokitus perustuu Bisnode Oy:n jatkuvapäivitteiseen luottoluokitusjärjestelmään. Keräämällä ja analysoimalla toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat erinomaiset talouden tunnusluvut, ei maksuhäiriöitä, positiivinen yritystausta sekä riittävä toiminnan volyymi.

Julkaistu: 2022-04-18 15:45:43  | Tägit:  nettikulta AAA luottoluokitus asiakastieto

Onko oikea aika myydä perintökullat ja -hopeat?

Onko oikea aika myydä perintökullat ja -hopeat?

Julkaistu: 2022-03-20 08:21:06  | Tägit:  perintökulta perintöhopea kullan myynti

Kullan ja hopean hinta ennätyskorkealla. Onko nyt oikea aika myydä kultaa ja hopeaa? Lue lisää

Rahanarvoista tietoa arvoesineittesi myyntiin

Rahanarvoista tietoa arvoesineittesi myyntiin

Julkaistu: 2022-01-11 13:48:03  | Tägit:  kultakorut hopeaesineet hopeakorut kultasormus kultaketju

Hyvä asiakaspalvelu ja asiakkaidemme luottamus on meille kunnia-asia. Meiltä saa henkilökohtaista palvelua ja autamme kaikissa jalometallien, korujen sekä kuolinpesien arvioinneissa.  Lue lisää

NettiKulta kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan

NettiKulta kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan

Julkaistu: 2021-06-24 08:59:18  | Tägit:  luottoluokitus AAA Rating AAA-luottoluokitus Bisnode Finland

NettiKulta on korkeimpaan AAA-luottoluokkaan luokiteltu jalometallien ostaja. Tähän luottoluokkaan kuuluu vain 3 % suomalaisista yrityksistä.  Lue lisää