Med NettiKultas prisgaranti får du alltid det högsta priset

Hintatakuu

Vill du vara säker på att priset för de ädla metaller du säljer är det högsta möjliga?

Vi rekommenderar att de som överväger att sälja ädla metaller jämför priser som bjuds från olika guldhandlare. Skillnaderna i vad företag som köper ädla metaller är villiga att betala kan vara mycket stora, särskilt när det gäller större mängder ädelmetaller.

NettiKulta har arbetat på marknaden för ädelmetaller i många år och vi garanterar det högsta priset för guld, silver och andra ädelmetaller.

Vi har gjort det enkelt att sälja ädla metaller och få det bästa priset

Om du har fått en offert från ett annat företag som köper ädelmetaller räcker det att skicka ett skriftligt offert till oss så beräknar vi en bättre offert till dig. Det bör dock noteras att vi inte accepterar prislistan från det företag som köper ädla metaller som ett prisbjudande, utan det angivna priset måste baseras på företagets faktiska erbjudande för de föremål du vill sälja.

Priserbjudandet du får måste visa namn, datum och tid för det företag som gjorde erbjudandet, vikt och karat av ädelmetaller samt det totala priset som erbjuds. Baserat på denna information kan vi beräkna ditt maximala bud för dagen. Kunderna har fått upp till 1 € / gram mer genom vår garanti.

NettiKullas prisgaranti är inte bara en prisgaranti till bästa pris. Det garanterar också en kunnig tjänst som tusentals kunder litar på. Du kan besöka oss i vår butik i Helsingfors, vi är inte bara ett företag med en postbox.

Beställ ett kostnadsfritt säkerhetspaket här